Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Problemele de sănătate, în funcție de numărul psihic. Nativii cifrei 8, reumatisme și afecțiuni ale coloanei

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Problemele de sănătate, în funcție de numărul psihic. Nativii cifrei 8, reumatisme și afecțiuni ale coloanei

07 Mai 2019   •   09:53
HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Problemele de sănătate, în funcție de numărul psihic. Nativii cifrei 8, reumatisme și afecțiuni ale coloanei

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a vorbit marți la ”Magia Zilei” despre problemele de sănătate și sensibilitățile noatre, în funcție de numărul psihic destinat fiecăruia. Este rândul cifrei opt.

HOROSCOP. Numărul psihic se calculează doar în funcție de ziua nașterii. În această categorie intră cei născuți în zilele de 8,17 și 26 ale fiecărei luni din an.

HOROSCOP Nativii sunt niște persoane născute pentru a avea succes în viață. Uneori riscând mult, sacrificându-și atât libertatea cât și liniștea sufletească. Sunt persoane cu un mare potențial creator.

HOROSCOP Au un sistem nervos puternic. Dar în situațiile când cedează sistemul nervos destul de rar, sănătatea deveine precară și pot apărea forme de paralizie, muțenie, surzenie, pe fondul unor suprasolicitări nervoase. Se întâlnesc și reumatisme sau afecțiuni ale coloanei, apar tulburări ORL chiar și calviția.

HOROSCOP Perioada nefastă pentru sănătate o reprezintă primele 12 zile din luna ianuarie și ultima săptămână din februarie, precum și decembrie, martie și aprilie.

HOROSCOP Perioada favorabilă pentru sănătate este între 20 septembrie și 25 octombrie, cât și  din 20 ianuarie până pe 20 februarie.

HOROSCOP Zilele bune din săptămână: sâmbăta

HOROSCOP Culori favorabile: albastrul închis, gri, roșu și purpuriu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close