HOROSCOP NEGATIV. Trăsăturile rele ale semnelor zodiacale. Taurii se aprind repede, Leii au tendința să lingușească

19 Feb 2019   •   17:02
HOROSCOP NEGATIV. Trăsăturile rele ale semnelor zodiacale. Taurii se aprind repede, Leii au tendința să lingușească Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Fiecare zodie are și trăsături negative. Iată care sunt pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP. BERBEC (21 martie - 20 aprilie)

Ziua norocoasa: Pastele cailor.

Locul prielnic pentru implinirea profesionala este spatios, de cele mai multe ori constituit într-un Megaloboschet ornamental.

Verbul care caracterizeaza acest semn este “a fi”, urmat de oricare din adjectivele pe care acestia ar prefera sa nu le fie atribuite.

Bolile cele mai frecvente sunt afectiuni cerebrale provocate exclusiv de bacilul fânului. Zona afectata intens a capului o constituie urechile, care sunt adesea brutalizate de informatii.

Acestea circula liber de la dreapta la stânga, în cutia craniana, plictisindu-se din lipsa de companie. Este universal stiut ca atunci când un neuron a patruns în capul lor a rostit: “Space, the final frontier…”

HOROSCOP. TAUR (21 aprilie - 20 mai)

Ziua norocoasa: vineri, 13.

În ceea ce priveste piatra pretioasa, Taurii se ghideaza dupa principiul: Când te lovesti de piatra de jos,îti dai seama de cele din cap.

Verbul reprezentativ: “a avea” însusiri, pe care toti ceilalti le catalogheaza (pe buna dreptate) ca fiind defecte.

Deoarece le prieste linistea si sunt de asemenea si exagerat de economi, Taurilor li se recomanda vacantele care au incluse în pret si vata de pus în urechi. Oricând se iveste ocazia, sunt dispusi sa sara în ajutor, dar, de cele mai multe ori, se împiedica maiestuos chiar înainte de final. Fiind un sofer prudent, Taurul ajunge mereu la timp… când semaforul se face rosu.

E o fire care se aprinde repede, deci este foarte probabil ca numarul de telefon sa înceapa cu 89…

HOROSCOP. GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Semn de aer (a se citi: mereu cu capul în nori).

Ziua norocoasa: 30 februarie; numerele favorabile: 3 si 4 (evident, în catalog).

Locul prielnic: pe Mont Blanc, ultima toaleta ecologica pe stânga.

Culoare: argintiu, o ipostaza mai stralucita a prafului gri ce li s-a sedimentat pe creier. Luciul se datoreaza în exclusivitate lipsei circumvolutiunilor.

Verbul reprezentativ: ”a gândi” intens, un mare inconvenient, întrucât poate fi fatal atunci când poarta prea mult grija celorlalti. O problema frecventa în legatura cu zonele erogene este ca îi doare prea des în cot. Jocul preferat este de-a v-ati ascunselea cu inteligenta si, drept consecinta, nu se întâlnesc niciodata.

HOROSCOP. RAC (21 iunie - 22 iulie)

Ziua norocoasa: când racul va depasi viteza luminii.

Culoarea caracteristica, albul, este foarte sugestiva în ceea ce priveste capacitatea lor intelectuala (blank).

Verbul care li se atribuie este “a simti”, desi oamenii de stiinta sustin si sunt pe cale de a dovedi contrariul. Desi racii sunt semne de apa, nu se obosesc sa o foloseasca prea des. Femeia-rac petrece foarte mult timp în fata oglinzii, drept pentru care este în permanenta înconjurata de cioburi, dar cum inteligenta nu-i permite, nu poate întelege instinctul de aparare al bietei oglinzi.

Pentru ca nu sunt în stare sa învete din greseli, se bazeaza pe afirmatia: “Daca un lucru se face gresit îndeajuns de des, devine corect.”

HOROSCOP. LEU (23 iulie - 22 august)

Fiind veritabile semne de foc, se înflacareaza repede; pâna si inteligenta arde în ei, ce-i drept cam mocnit. Admira stralucirea auriului, dar nu le displace nici nuanta de alb-galbui care se asorteaza de minune cu dantura lor.

Totusi, Leii sunt adepti ai “periutelor”, dar cu sensul de lingusiri, unele aproape jenante.

Fraza preferata: “Arunc-o pe pat sau pune-o sub apa rece.” Filozofi înnascuti, dintre frumusete si prostie aleg întotdeauna cea de-a doua varianta, pe motiv ca frumusetea e trecatoare.

Fire razbunatoare, Leul se ghideaza dupa principiul “Razbunarea este arma prostului,dar prost este cel care nu se razbuna.” Din acest motiv, sunt absolut convinsi ca nici o fapta buna nu trebuie sa ramâna nepedepsita.

HOROSCOP. FECIOARA (23 august - 22 septembrie)

Ziua norocoasa: când s-a descoperit metoda conceptiei “in vitro”.

Culoare: gri, probabil datorita legii compensatiei, întrucât Fecioare le au lipsa de materie cenusie.

Nativul acestui semn nu este croit pentru a fi diplomat ci, mai degraba… poseta. Pentru ca îi place luxul, dar îi priesc orasele mici, i s-ar potrivi cel mai bine macheta Las Vegas-ului.

În ceea ce priveste reputatia lor, desi sunt considerati a reprezenta Zodia Longevivilor, tot mai putine sunt Fecioarele care ating pragul de 20 de ani fara a-si dezminti titlul.

Nu întâmplator, Fecioarele sunt responsabile de abdomen; acestea pot fi acuzate deseori de indispozitii create de “diareea” lor verbala sau de ideile lor nedigerabile. Deviza lor este: “Fii atent si fa-te ca nu observi nimic.”, scrie cereschoroscop.com.

x close