Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care vor avea un final de săptămână de vis - Schimbări uriașe pe plan sentimental pentru SCORPIONI

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un final de săptămână de vis - Schimbări uriașe pe plan sentimental pentru SCORPIONI

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un final de săptămână de vis - Schimbări uriașe pe plan sentimental pentru SCORPIONI
25 Iul 2019   •   10:14

HOROSCOP. Saptamana 22 - 28 iulie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale.

HOROSCOP LEU - Te bucuri de viata in aceasta saptamana pentru ca incepe sezonul tau. Stralucesti de frumusete si iubire. Simti cum o iubire transcedentala iti cuprinde intreg corpul. Acest lucru nu inseamna insa ca furtuna a trecut. Mercur este inca retrograd. Ai grija la oamenii din jurul tau. Cu toate acestea, saptamana iti aduce bucurie, zambete, fericire si doar lucruri care iti vor incanta sufletul, trupul si mintea. Este o perioada de vis.

HOROSCOP SCORPION - Apar schimbari uriase pe plan sentimental. Daca esti intr-o relatie, vei trece la nivelul urmator. Daca esti singura, iti vei cunoaste sufletul pereche. Se anunta o saptamana plina de surprize pentru tine. Niciodata nu se stie ce se poate intampla, asa ca pastreaza-ti mintea deschisa. De mult timp asteptai sa ti se intample lucruri bune, iar acestea sunt aici. Tine ochii larg deschisi pentru a nu le rata. 

Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii saptamana vis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close