Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile și infidelitatea: Scorpionii înșală pentru statut, Capricornii sunt loiali

HOROSCOP. Zodiile și infidelitatea: Scorpionii înșală pentru statut, Capricornii sunt loiali

HOROSCOP. Zodiile și infidelitatea: Scorpionii înșală pentru statut, Capricornii sunt loiali
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Sep 2018   •   14:05

HOROSCOP.  Există o legătură dintre zodii și infidelitate? Se pare că unele zodii calcă strâmb mai des decât altele. Iată care sunt acestea:

HOROSCOP. Berbec

Ei nu înșală pentru că nu vor să fie cosiderați imorali. Ei se străduiesc să aibă o relație construită pe onestitate și demnitate. Ei sunt așa și așteaptă la fel de la celălalt. Dacă ai înșelat un Berbec, s-a terminat. Relația voastră nu va mai fi niciodată aceeași.

HOROSCOP. Taur

Aceștia sunt la fel de credincioși ca și cum ar fi mereu sub vraja căsătoriei. Adulterul înseamnă sfârșitul unei relații pentru Taur și nu iartă niciodată indiferent cine ar fi partenerul care l-a înșelat. Taurul nu poate trăi cu cineva care l-a trădat. Taurul rămâne credincios și loial atâta timp cât obține de la partener iubire și atenție.

HOROSCOP. Gemeni

Aceștia tind să ia decizii nesăbuite, astfel încât ajung să înșele mai mereu. Gemenii nu caută niciodată un amant pentru că nu vor de la început să înșele. În același timp, așa cum am spus, nu ratează niciodată o oportunitate de a înșela.

HOROSCOP. Rac

Ei sunt foarte credincioși în general, dar pot înșela în anumite circumstanțe. Te întrebi care sunt aceste circumstanțe? Racul nu consideră că este adulter dacă se culcă cu o prostituată, cu un fost iubit sau cu un fost soț, căci ei cred că nu este nimic îngrijorător în această situație. Dat fiind faptul că racul este un semn foarte gelos, avem o situație destul de controversată.

HOROSCOP. Leu

Ei înșală foarte mult și cu ușurință. De regulă, ei sunt iertați pentru asta. Partenerii lor înțeleg că Leul este prea pasional și extraordinar să nu trișeze, așa că Leul are nevoie de schimbare ca de aer. Este ușor pentru Leu, deoarece începe relații numai cu cei care pot fi ușor înlocuiți. Deci, Leul se recuperează după o despărțire, destul de repede.

HOROSCOP. Fecioară

Ei pot trișa numai în vise. Ei tind să fie credincioși chiar și celor care nu îi iubesc. Cinstea, demnitatea, loialitatea și integritatea sunt prioritățile lor, astfel încât Fecioara rămâne credincioasă chiar și atunci când relația lor se destramă.

Mai multe pe secretele.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii infidelitate
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close