Antena 3 CNN Horoscop Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calități și defecte ale celor născuți pe data de 18 a oricărei luni

Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calități și defecte ale celor născuți pe data de 18 a oricărei luni

Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calități și defecte ale celor născuți pe data de 18 a oricărei luni
04 Dec 2019   •   10:30

HOROSCOP. Cei născuți pe data de 18 ai oricărei luni sunt supranumiți finalizatorii. Ca personalitate, sunt oamnei capabili, cu un caracter puternic, curajoși și hotărâți. Împlinesc aproape mereu ceea ce își pun în minte.

HOROSCOP. Sunt independenți, înflăcărați și idealiști dar nu cât să piardă contactul cu realitatea. Au un acut simț al afacerilor și al banului. Pot să administreze firme mari și prospere, au succes mai ales în comerț și servicii  dar la fel de bine pot să fie psihologi, pot avea talent artistic ba chiar și politic.

HOROSCOP. Ca defecte, încăpățânare și capabilitatea de a înțelege și ierta. Le este recomandat să evite gândurile de răzbunare pentru că se pot întoarce împotriva lor ca un bumerang.

HOROSCOP. În dragoste au sentimente pasionale, arzătoare pe care nu se tem să și le exprime, și le însoțesc de gesturi impresionante și dramatice. Chiar dacă nu sunt un exemplu de fidelitate își respectă și ocrotesc familia. 

×
Subiecte în articol: Magia zilei
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close