Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 29 a oricărei luni

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 29 a oricărei luni

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la ''Magia Zilei'' despre personalitatea vizionarilor, adică cei născuţi în data de 29, indiferent de lună.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 29 a oricărei luni
17 Dec 2019   •   10:06

HOROSCOP. Cei născuți pe data de 29 a oricărei luni sunt supranumiți vizionarii. Ca personalitate sunt niște personaje cu totul speciale. Se bucură de instincte și intuții ieșite din comun.

HOROSCOP. Detestă banalitatea, au țeluri înalte și proiecte ambițioase. Pot face multe lucruri în viață dar indiferent de ceea ce fac le trebuie mereu hrană pentru spirit: cultură, religie, filozofie, știință, artă. Se disting întodeuna prin ceva și au mare nevoie de atenția celor din jur.

HOROSCOP. Adeseori întâmpină frustrări sau provocări undeva spre mijlocul vieții, în perioada 30-35 d ani. 

HOROSCOP. Ca defecte, tendința de a altera perioadele de extalzare cu cele de anxietate și depresie. Sensibilitate la influențele mediului și multă imprundeță.

HOROSCOP. În dragoste au mult sex appeal, emoții năvalnice și nevoi afective uriașe. Totuși, relația de cuplu este una fragilă pentru că întodeuna au îndoieli, decepții sau neîmpliniri legate de sexul opus. 

Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 29 a oricărei luni

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Magia zilei Horoscop
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close