Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici: cum calculezi usor cifra destinului și cum afli daca ai noroc în dragoste. Cine sunt cei care se uită întâi la bani

Mihai Voropchievici: cum calculezi usor cifra destinului și cum afli daca ai noroc în dragoste. Cine sunt cei care se uită întâi la bani

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la „Adevăruri Ascunse", de la Antena 3, despre legătura neștiută dintre numerologie și viața sentimentală. Cifra destinului vine cu o anumită formă de manifestare a dragostei.

Mihai Voropchievici: cum calculezi usor cifra destinului și cum afli daca ai noroc în dragoste. Cine sunt cei care se uită întâi la bani
01 Aug 2020   •   20:07

Mihai Voropchievici a explicat cum se calculează cifra destinului. Iată un exemplu: 18.08.1990: 1+8+0+8+1+9+9+0= 36= 3+6= 9 numărul destinului.

În funcție de cifra destinului, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ți se poate întâmpla în viața sentimentală.

CIFRA DESTINULUI 1. Cei care au cifra destinului 1 sunt cei care iau inițiativă, iar partenera trebuie să se supună. Au tendința de a deveni agresivi atunci când partenerul sau parteneră nu se supune total. Aceștia au un plus de afectivitate pe care știu cum să o ofere și domină în general.

CIFRA DESTINULUI 2. Cei care au cifra de destin 2 sunt total opuși. Oferă multă afectivitate și sunt atenți în relație, știu cum să își trateze partenerul și fac tot ce e posibil ca să nu neglijeze armonia în cuplu. Sunt mari iubitori de pace, chiar dacă partenerul e mai agresiv.

CIFRA DESTINULUI 3. Cei care au cifra destinului 3 sunt gata oricând să încalce regulile, sunt în continuă căutare. Până nu se lovesc cu capul de pragul de sus nu îl vede pe cel de jos. Sunt foarte afectivi, sunt extraordinar de cuceritori și au succes.

CIFRA DESTINULUI 4. Cei care au cifra de destin 4 sunt oameni mai reci. 4 nu crede până nu vede, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă seară, la Antena 3. Le pasă foarte mult de partenerii lor și sunt uneori sufocanți, pentru că de multe ori nu știu ce vor. Se pliază și fac de multe ori alegeri proaste în viață, pentru că vor poziții sociale, bani, funcții și să aibă recunoaștere.

CIFRA DESTINULUI 5. Cei care au cifra de destin 5 definesc pasiunea. Romeo al tuturor timpurilor. Sunt pasionali! Devine agresiv dacă nu i se acordă atenție, a precizat Voropchievici. Pot răni cu cuvinte dure, într-o căsnicie. De cei cu cifra destinului 1 scapi, că 1 nu devine agresiv să ridice mâna, dar 5-ul poate face asta. Deci 5-ul este violent!

CIFRA DESTINULUI 6. Cei care au cifra destinului 6 acordă multă importanță stabilității și siguranței familiei, unui cămin liniștit. 6 este ofertant în dragoste, e partenerul ideal într-o căsnicie. Dacă te-a prins un șase ...nu mai pleci de lângă el.

CIFRA DESTINULUI 7. Cei care au cifra destinului 7 sunt dedicați, sunt oameni siguri pe ei și vor căuta partener sau parteneră cu dorință de libertate și independență. Dacă le păstrează dorința de independență, formează un cuplu indestructibil. În general când se căsătoresc fac un parteneriat în care spiritualitatea predomină. Trebuie să aibă ceva partenerul, nu neapărat să fie bogat sau să fie frumos 

CIFRA DESTINULUI 8. Cei care au cifra destinului 8 au o sete mare pentru tot ce ține de aspecte materiale. Cei care au 8 se gândesc la bani și caută mai mult beneficiile materiale decât iubirea, dar reușește într-un final să le îmbine pe amândouă.

CIFRA DESTINULUI 9. Cei care au cifra destinului 9 sunt persoane cu multă pasiune, oameni cu multă afectivitate și care oferă multe în dragoste dar vor să și primească. 

11-  un număr care se joacă cu mintea ta. Dacă numărul destinului tău e 11, ești un om sensibil și cu dorința de ai ajuta pe toți.

22 - cei care au numărul destinului 22 - blestem și binecuvântare. Vor să schimbe lumea și să ajute societatea. Când nu-și înțelege menirea, 22 e jos de tot în viață.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici numerologie dragoste
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close