Antena 3 Horoscop Top 3 zodii incompatibile in cuplu

Top 3 zodii incompatibile in cuplu

15 Mai 2016   •   12:16
Top 3 zodii incompatibile in cuplu

Incompatibilitatea în cuplu nu e cauzată neapărat de cele două persoane implicate în relație. Vine natural, odată cu trăsăturile celor doi. În primul rând, există nepotriviri de personalitate, unul e vulnerabil, iar celălalt profită, unul e încăpățânat, iar celălalt e dificil; în al doilea rând, pot fi nepotriviri de gusturi muzicale, culinare, sentimentale, sexuale etc. Cel mai bine este să căutăm o persoană potrivită caracterului nostru și după tiparele noastre umane.

Gemeni – Varsator

Caracterul deschis al Gemenilor este considerat deranjant pentru Vărsători. Mereu cu întrebări obositoare de pus și concluzii de tras, Gemenii caută relații incitante, care să îi provoace. Vărsătorii dau semne că le-ar putea face față, dar odată ce ajung să se cunoască mai bine, iese un adevărat dezastru. Vărsătorii se laudă cu ce nu au, vor să lase impresia că nimic nu le poate sta în cale și vin cu idei bune pe care nu le pun niciodată în aplicare. Vărsătorii rețin Gemenii din explorarea vieții. Continuarea AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close