Antena 3 CNN Horoscop Unde trebuie să călătorești în 2018, în funcție de zodie. Află destinația în care trebuie să mergi neapărat anul acesta

Unde trebuie să călătorești în 2018, în funcție de zodie. Află destinația în care trebuie să mergi neapărat anul acesta

Unde trebuie să călătorești în 2018, în funcție de zodie. Află destinația în care trebuie să mergi neapărat anul acesta
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Ian 2018   •   20:41

Cu atâtea destinații interesante, planificarea unei excursii poate părea copleșitoare pentru aceia dintre noi care nu știu exact unde își doresc să călătorească.

Berbec - Atena, Grecia.

Berbecii sunt gânditorii și liderii zodiacului. De aceea, Atena este destinația perfectă pentru ei, în 2018. Atena este locul în care s-a născut democrația modernă. Nativii acestei zodii se vor simți în al nouălea cer.

Taur - Scoția

Taurii adoră locurile drăguțe și primitoare, iubesc să se cuibărească și să se bucure de o masă bună și de un pahar de vin. Acesta este motivul pentru care o excursie în Scoția este absolut necesară pentru ei

Gemeni - Berlin, Germania

Gemenii sunt cei mai comunicativi dintre semnele zodiacale. Iubesc să își împărtășească ideile cu oameni interesanți până când răsare soarele. Sunt persoane dinamice și însetate de cunoaștere și de aceea o vacanță în Berlin este perfectă pentru ei.

Rac - Roma, Italia

Dacă există ceva care îi pasionează pe raci, acel lucru este iubirea. O vacanță la Roma, unul dintre cele mai romantice și vibrante orașe va fi cel mai frumos cadou pentru rac în acest an.

Leu - Madrid, Spania

Puternicii și curajoșii lei au nevoie de un loc cel puțin la fel de energic și plin de viață ca ei. Din acest motiv, nu există o țară mai bună pe care să o exploreze, decât Spania.

Citește continuarea aici.
 

×
Subiecte în articol: calatorie zodie destinatie nativi
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close