Antena 3 CNN International News Valerie Bacot, femeia acuzată că și-a ucis tatăl vitreg, care a violat-o de la 12 ani, a fost eliberată

Valerie Bacot, femeia acuzată că și-a ucis tatăl vitreg, care a violat-o de la 12 ani, a fost eliberată

Valérie Bacot a fost abuzată pentru mai bine de 20 de ani de către Daniel Polette, bărbatul cu care a făcut patru copii. Conform mărturiei auzite de magistraţi, femeia l-a împuşcat după ce a început s-o oblige să se prostitueze, temându-se că o va abuza şi pe fiica lor adolescentă.

Valerie Bacot, femeia acuzată că și-a ucis tatăl vitreg, care a violat-o de la 12 ani, a fost eliberată
Sursa foto: Captura Youtube
de Alexandra Ionescu    |    26 Iun 2021   •   10:42

Valerie a fost violată la 12 ani de tatăl ei viteg, cu 25 de ani mai în vârstă, apoi, când mama ei naturală a alungat-o de acasă, acesta a obligat-o să-i devină lui soție. În plus, a forțat-o să se prostitueze, pentru a avea o sursă de venit.

Cei doi au împreună 4 copii.

Declicul a venit când bărbatul a vrut să-și violeze și fiica de 14 ani. Atunci, femeia pe care o abuzase timp de un sfert de secol nu a suportat să mai îndure și un incest și l-a împușcat.

Având în vedere circumstanţele, a primit o sentinţă de patru ani, dintre care trei cu suspendare. Având în vedere timpul petrecut deja în spatele gratiilor, femeia nu se va mai întoarce în închisoare.

Pentru câteva momente, câteva dintre persoanele prezente la înfăţişare au aplaudat după ce judecătorul a spus că Bacot este liberă să plece.

Cazul lui Bacot a adus în discuţie din nou eşecul autorităţilor franceze de a ocupa de cazurile numeroase de violenţă domestică împotriva femeilor, într-o ţară care are una dintre cele mai ridicate rate de feminicid – definit ca uciderea unei femei fie de către partenerul ei actual, fie de unul din trecut – din Europa.

×
Subiecte în articol: verdict crimă abuz Franta
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close