Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Trucuri care îți aduc noroc în dragoste, cu Lidia Fecioru: "Important ca într-o relaţie să existe simţul umorului"

Trucuri care îți aduc noroc în dragoste, cu Lidia Fecioru: "Important ca într-o relaţie să existe simţul umorului"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt trucurile care îți aduc noroc în dragoste.

Trucuri care îți aduc noroc în dragoste, cu Lidia Fecioru: "Important ca într-o relaţie să existe simţul umorului"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Dec 2019   •   20:21

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a precizat că un truc esențial pentru a avea noroc în dragoste este atitudinea. Pe lângă încredere, un alt lucru important este încrederea în sine.

De asemenea, Lidia Fecioru a punctat că este esențial să nu luăm lucrurile atât de personal din cauza orgoliului și să dăm dovadă de flexbilitate.

„Orgoliile trebuie spuse și dacă iubim pe cineva sau nu. În momentul când luăm totul personal egoul este foarte ridicat și ne afectează. Dacă nu dăm dovadă de flexibilitate relația va merge într-o direcție greșită.

Se spune că femeile care judecă bărbaţii, ele, de fapt, sunt geloase şi posesive şi nu au încredere în ele. Ele când se privesc în oglindă, nu văd o persoană care să le placă. 

Un alt truc este să fii flexibilă. Sunt oameni care nu acceptă idei, iar relaţia cu siguranţă va merge într-o direcţie greşită. E ca şi cum tu ceri mereu ceva, iar celălalt nu are voie să ceară.

Este foarte important într-o relaţie să ai simţul umorului. Este poate cel mai important aspect, pentru că atâta timp cât există simţ al umorului, o să ştii cum să ieşi dintr-o situaţie tensionată”, a precizat Lidia Fecioru în cadrul emisunii Adevăruri ascunse.

Citește Și Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat la "Adevăruri ascunse" ce trebuie să faci dacă vrei să îți meargă bine și să te îmbogățești.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close