Antena 3 CNN Life Nunta regală. Cu ce se ocupă nepotul lui Meghan Markle. În multe țări, este ilegal 

Nunta regală. Cu ce se ocupă nepotul lui Meghan Markle. În multe țări, este ilegal 

Nunta regală. Cu ce se ocupă nepotul lui Meghan Markle. În multe țări, este ilegal 
19 Mai 2018   •   12:16

Nunta regală. Nepotul lui Meghan Markle se ocupă de cultivarea cannabisului în Oregon, Statele Unite ale Americii, unde planta este legală din 2015.  

Nunta regală. Pentru a sărbători nunta lui Meghan lui cu Prințul Harry, el a anunțat detalii despre o nouă tulpină de cannabis pe care a creat-o special pentru acest eveniment. Acesta a anunțat că va numi specia hybridă Markle's Sparkle (Sclipirea lui Markle). 

Nunta regală. Cu câteva zile înainte că Markle să se căsătorească cu Prințul Harry, detalii despre prețul, aroma și efectele plantei medicinale au fost lansate pe Leaf Buyer, o bază de date online de distribuție a cannabisului. Într-o descriere online a lui Markle's Sparkle, planta apare astfel: "Familile nobile adesea inspiră persoanele din țara lor să creeze noi produse. Pentru un copil regal, un cheddar regal. Pentru o nuntă regală, o iarbă regală. Markle's Sparkle este o tulpină de cannabis dedicată special lui Meghan Markle."

Nunta regală. Tulpina vândută la preț de 150 dolari pentru 30 de grame este recomandată pentru a ajuta la atenuarea insomniei, durerii și anxietății și a fost special oncepută astfel încât să nu îi facă pe utilizatori să resimtă foamea. Acest fel de marijuana este descris că având un gust dulce, mătăsos, cu o aromă de fructe.  

Nunta regală. Produsul este însă disponisbil spre vânzare doar în Oregon și în alte părți din Statele Unite unde cannabisul este legal.  

Sursă: The Independent 
  

×
Subiecte în articol: Meghan Markle nunta regala
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close