Antena 3 CNN Life Culinar Cum faci cei mai buni cozonaci de post și fără frământare

Cum faci cei mai buni cozonaci de post și fără frământare

Cum faci cei mai buni cozonaci de post și fără frământare
Sursa foto: Pixabay
de M.Z.    |    22 Noi 2016   •   10:23

S-ar putea să vă vină greu să credeţi, dar chiar există cel mai bun cozonac de post fără frământare.

Este un cozonac pe care îl puteți prepara chiar şi în locul unei reţete clasice. 

Ingrediente (doi cozonaci):

- 1 kg făină albă tip 000
- 80 g drojdie proaspătă
- 500 ml suc de portocale
- 200 g zahăr
- 160 ml ulei
- 4 plicuri zahăr vanilat
- coajă rasă de lămâie sau portocale
- 2 linguriţe rase de sare
Pentru umplutură
- rahat şi/sau ciocolată neagră de post (sau 3 linguri cacao)
- 400 g nucă măcinată

Citiți modul de preparare pe clickpoftabuna.ro
 

×
Subiecte în articol: cozonac reteta
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close