×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cum să faci cheesecake cu Nutella fără coacere! Simplu, rapid și delicios

12 Aug 2015   •   11:43
Cum să faci cheesecake cu Nutella fără coacere! Simplu, rapid și delicios 132
Încă o rețetă minunată în care combinăm 2 deserturi îndrăgite: cheesecake și Nutella. Se face rapid, fără coacere, astfel că este perfectă pentru vară: cheesacake cu Nutella, după rețeta celebrei Nigella Lawson.

Ingrediente

    250 g biscuiți digestivi
    75 g unt moale și nesărat (la temperatura camerei)
    500 g mascarpone (la temperatura camerei)
    400 g Nutella (sau orice cremă de ciocolată doriți)
    bomboane Ferrero Rocher sau 100 g alune tocate mărunt
    60 g zahăr pudră (cernut prin sită)

Preparare


Într-un robot de bucătărie, sfarămă biscuiții digestivi, adaugă untul și o lingură (15 g) de Nutella și amestecă-le până vezi că se omogenizează. Adaugă 25 g/3linguri de alune sfărâmate și continuă să amesteci până obții o mixtură de consistență nisipoasă, scrie unica.ro.
Pune amestecul pe fundul unei tăvi joase (de orice formă ai/dorești) și presează cu buricele degetelor, cu fundul unui pahar sau cu al unei linguri până se uniformizează. Dă la frigider și apucă-te de făcut crema.
Bate mascarpone-ul cu zahărul pudră până devine mătăsos și adaugă restul de Nutella, amestecând până se omogenizează.
Scoate tava din frigider și întinde cu grijă crema de Nutella peste blat. Presară deasupra restul de alune sau nuci măcinate.
Înainte de servire, se dă tava la frigider pentru cel puțin 4 ore.

sati