Antena 3 CNN Life Cum să îți amenajezi terasa pentru zilele însorite

Cum să îți amenajezi terasa pentru zilele însorite

Curand, foarte curand vom sta tot mai putin in casa, preferand sa ne petrecem timpul liber in afara ei, de dorit chiar pe terasa proprie pe care ar cam fi timpul sa o punem la punct si sa o amenajam, daca n-am facut-o deja.

Cum să îți amenajezi terasa pentru zilele însorite
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mar 2016   •   15:04

Nu te gandi ca ploua si ca e vremea posomorata, vin ele, zilele cu soare si sa vezi atunci ce chef de stat la taclale cu prietenii, pe propria terasa, vei avea! Iar daca nu stii inca in ce fel sa-ti amenajezi terasa de langa casa, iti propun 3 variante care sper ca te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Dupa cum vei vedea, toate cele trei variante pe care ti le-am pregatit pentru astazi au fost puse in practica pe aceeasi terasa, adica beneficiaza de aceeasi suprafata de desfasurare. Sper ca imaginile de mai jos te vor convinge ca nu ai nevoie de mai mult de cativa metri patrati pentru amenajarea unei bucatarii de vara, a unui living in aer liber sau a unei mici gradini botanice in care sa te poti relaxa in voie.

Chiar daca ai o casa racoroasa pe timp de vara, cred ca si tu preferi sa-ti petreci serile afara, la aer, unde mai adie vantul si unde poti admira natura si cerul plin de stele. Amenajarea unui living in aer liber este varianta cea mai simpla si care nu implica nici pricepere in domeniul culinar si nici cunoasterea tainelor botanicii, ci doar dorinta de a socializa si comunica cu cei dragi. Pentru punerea in aplicare a acestei variante va trebui sa te asiguri ca ai un set de fotolii sau canapele, o masuta de cafea si o intreaga colectie de...

×
Subiecte în articol: terasa casa
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close