Antena 3 CNN Life Motivul pentru care este bine să pui frunze de dafin pe calorifer. Trucul acesta îți va schimba casa

Motivul pentru care este bine să pui frunze de dafin pe calorifer. Trucul acesta îți va schimba casa

Frunzele de dafin sunt benefice pentru casele noastre. Dacă sunt puse pe calorifer pot rezolva două probleme majore.

Motivul pentru care este bine să pui frunze de dafin pe calorifer. Trucul acesta îți va schimba casa
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2024   •   18:00

Frunzele de dafin sunt folosite adesea în mâncare și aduc un gust delicios acesteia. Însă acestea au mai multe beneficii. El poate fi folosit și în afara bucătăriei. Mai ales în perioada de iarnă, dafinul poate fi folosit într-un mod cu totul inedit.

Dafinul este foarte de util în perioada iernii datorită faptului că ne poate oferi un mare avantaj și anume ne poate face întreaga casă să miroasă frumos. Astfel ne poate ajuta să economisim mai mulți bani, renunțând la odorizantele care se găsesc în comerț și al căror miros dispare în doar câteva minute, după ce le utilizăm.

Citește și: Ingredientul din toate bucătăriile care, pus în cafea, elimină pofta de dulce și întărește organismul

Acest truc ingenios este folosit de mult timp, iar tot ce ne trebuie pentru a-l pune în aplicare sunt câteva frunze de dafin. Tot ce trebuie să facem este să punem dafinul pe calorifer! Iarna, pe măsură ce acesta se va încălzi, dafinul va începe să emane un miros plăcut casei noastre. Întreaga atmosferă se va schimba în doar câteva minute.

Frunzele de dafin mai pot fi utilizate și în alte moduri. Ele ne pot scăpa de insectele din casă.  Dacă punem puțin dafin prin cămară, sertare, sau prin locurile pe unde am văzut insecte, le vom putea alunga cu ușurință din casa noastră pentru că ele nu suportă mirosul acestei pante, potrivit click.ro.

×
Subiecte în articol: frunze de dafin calorifer
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close