Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Artista din România care a slăbit 20 de kg în timp record: ''Toată lumea a fost şocată!''

Artista din România care a slăbit 20 de kg în timp record: ''Toată lumea a fost şocată!''

O artistă româncă a reuşit un lucru greu de crezut. A slăbit 20 de kg în doar patru luni. Nu, fără intervenţii chirurgicale, ci doar cu o alimentaţie echilibrată, proceduri corporale şi incredibil, fără sport.

Artista din România care a slăbit 20 de kg în timp record: ''Toată lumea a fost şocată!''
de Georgiana Mihăilă    |    09 Feb 2021   •   15:55

Aflăm prin ce etape a trecut, dar și cât de greu i-a fost direct de la ea și de la terapeuta care a însoțit-o pe parcursul întregii transformări.

Frumoasa solistă Francisca Dulceanu, pe numele ei de scenă Ciska, a uimit cu noua ei apariție. 

''Este o realizare foarte mare pentru mine. Sunt aproape 20 de kilograme în patru luni și asta doar datorită prietenei mele, Carmen Barcan. Îmi permit să îi spun prietenei mele pentru că dacă la început relația a fost pacient – terapeut, acum s-a legat o strânsă prietenie și cred că facem o echipă formidabilă'', spune artista.

Carmen Barcan este un terapeut specializat în tratamente faciale și corporale, dar și un promotor al stilului de viață sănătos. 

''Au fost proceduri, sugestii în ceea ce privește alimentația, sprijin moral, absolut tot'', spune Carmen Barcan.

''Nu pot să spun că mâncam dezastruos, că mâncam lucruri extrem de nesănătoase, dar pur și simplu pentru că nu avea cine să mă sfătuiască. Cu programul meu haotic mereu găseam scuza "dar nu am avut timp să mănânc, normal că am mâncat seara, că îmi era foame, trebuia să mănânc". Automat, odată ce intri în program înveți imediat să te orgnaizezi, nu e greu deloc'', a spus Francisca.

Mai ales că nu a trebuit să renunțe nici la micile plăceri. 

''Nu am renunțat la absolut nimic din ce îmi plăcea. Eu mănânc și dulciuri și mănânc și câte o pătrățică de ciocolată, mănânc și fructe, mănânc și legume, mănânc și carne și lactate'', precizează artista.

''Eu întotdeauna i-am transmis ei și tuturor să meargă pe normalitate, da? Normalitatea este cea mai sănătoasă pentru că atunci nu ai frustrări, atunci nu te plângi zilnic, ai un vibe mult mai bun și transmiți mult mai frumos și ești apreciat de cei din jurul tău'', spune Carmen Barcan, terapeut.

Pe parcursul transformării, între cele două s-a legat și o relație de prietenie. 

Interviul complet, în materialul video de mai sus.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close