Antena 3 CNN Life Oameni A demonstrat că nimic nu este imposibil. "Eu numesc handicap să te trezeşti doar pentru că trebuie. Sunt un om care luptă să se autodepăşească"

A demonstrat că nimic nu este imposibil. "Eu numesc handicap să te trezeşti doar pentru că trebuie. Sunt un om care luptă să se autodepăşească"

A demonstrat că nimic nu este imposibil. "Eu numesc handicap să te trezeşti doar pentru că trebuie. Sunt un om care luptă să se autodepăşească"
Sursa foto: Foto: www.vezidincolodelimite.ro
07 Aug 2012   •   07:44

Doi români au demonstrat că nimic nu este imposibil, după ce au ajuns la Jocurile Olimpice de la Londra... cu bicicleta. Şi spun că nici nu au simţit cele două mii de kilometri parcurşi în 21 de zile. Unul dintre temerari, Florin Georgescu, este nevăzător, dar crede în vise. 

Londra este frumoasă, dar Florin o vede doar cu ochii minţii. De la 15 ani, trăieşte în intuneric, dar visează, în continuare, frumos.

Împreună cu Alex, s-a urcat pe bicicleta Olimpia şi au plecat din Arad până în capitala Marii Britanii. Pe şosele plate ca-n palmă sau pe drumuri de munte.


21 de zile a durat aventura. Florin şi Alex au pedalat 2.000 de kilometri. Au luat o pauză pe feribot, apoi au ajuns la Jocurile Olimpice.

La Londra, au fost primiţi la Casa Românească. Pe bicicletă, ei au ajuns la timp. Cu maşina, ambasadorul a întârziat.

Florin şi Alex se vor întoarce în Romania cu maşina. Şi au un nou obiectiv: Să depăşească recordul la viteză pe bicicletă în tandem, pentru nevăzători.

Sursă foto: www.vezidincolodelimite.ro


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close