Antena 3 CNN Life Oameni Se duce în fiecare dimineață în stație și face acest gest către copiii din autobuz. Ce i s-a întâmplat femeii

Se duce în fiecare dimineață în stație și face acest gest către copiii din autobuz. Ce i s-a întâmplat femeii

Se duce în fiecare dimineață în stație și face acest gest către copiii din autobuz. Ce i s-a întâmplat femeii
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Mar 2016   •   17:43

Doris Vehar este o bunică de 88 de ani din Mentor, Ohio. De cinci ani, ea așteaptă autobuzul care îi duce pe copiii din localitate la școală și le face cu mâna în fiecare dimineață. Este un obicei pe care l-a deprins din vremea în care își conducea propria nepoată la autobuzul școlar. Femeia a păstrat tradiția și după ce nepoțica ei a absolvit.

Copiii s-au atașat atât de mult de Doris, încât îi spun „bunica”. Bunica Doris le aduce copiilor dulciuri de sărbători, iar cei mici o răsplătesc cu desene și felicitări.

De ziua ei, copiii i-au făcut o surpriză imensă lui Doris, surpriză pe care o puteți vedea în materialul video de mai jos:

 

 

Jukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcomThis is my neighbor, Doris. She walks to the end of her driveway everyday to blow kisses to the kids of bus #46 who call her grandma. She hasn't missed a single day in over five years!! I told bus driver, Stacy, that it was her 88th birthday so she had children sing to her. She cries everyday when she sees them. They make her so happy!

Posted by Kathy Shrewsbury-Latino on Wednesday, February 24, 2016

×
Subiecte în articol: autobuz bunica gest impresionant
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close