x close

Un preot catolic din Italia încearcă să salveze prostituatele românce de proxeneţi

28 Sep 2015   •   15:29
Un preot catolic din Italia încearcă să salveze prostituatele românce de proxeneţi

Un preot catolic de la Asociaţia Papa Giovanni, din Italia, şi-a propus să salveze prostituatele românce, şi nu numai, din braţele proxeneţilor.

Don Oreste Benzi era un preot tânăr, sărac şi spera că poate salva lumea de această mizerie. A început această afacere singur. Le cerea fetelor să se roage cu el. Apoi a reuşit să schimbe şi mentalitatea autorităţilor cu privire la aceste fete.

A murit ca un erou în ţara lui. La 80 de ani, discret şi la fel de sărac, dar fericit că are cine să îi continue misiunea.

Povestea lui Don Oreste a fost prezentată în reportajul "Sclave la export", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".


Prostituatele sunt printre cele mai vizibile produse exportate ale României. Au invadat Europa şi le poţi vedea zi şi noapte, plimbându-şi trupurile dezgolite pe bulevardele din Occident. Le dispreţuim profund şi le condamnăm fără procese de conştiinţă, dar nu ne interesează niciodată povestea lor.

Echipa "În Premieră" a filmat în Italia şi Spania, pe străzi şi în adăposturi în care se ascund fete terifiate, salvate din mâinile proxeneţilor români. Am încercat să aflăm ce a produs această migraţie în masă şi, când măştile au căzut, ne-am înfiorat.

Vezi aici întreg reportajul "Sclave la export" şi află poveştile de groază ale româncelor ajunse sclave sexuale în Occident.

Citeşte mai multe despre:

In premiera prostituate
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati