Antena 3 CNN Life Olivia Steer: ”Daca nu v-a spus-o nimeni, încă, iată! V-o spun eu: imunitatea se cumpără”

Olivia Steer: ”Daca nu v-a spus-o nimeni, încă, iată! V-o spun eu: imunitatea se cumpără”

Vedeta-simbol a mişcării antivacciniste, Olivia Steer, revine în plină pandemie de coronavirus şi vorbeşte despre imunitate. Vedeta TV susține producătorii locali, cumpără alimente din piață și îndeamnă pe toată lumea să își facă cumpărăturile de la țărani, nu din supermarketuri.

Olivia Steer: ”Daca nu v-a spus-o nimeni, încă, iată! V-o spun eu: imunitatea se cumpără”
de Georgiana Adam    |    12 Dec 2020   •   18:30

”Azi, în hala mare din Piața Matache, producătorii locali își așteptau clienții, cu marfă proaspătă, de calitate, neiradiata, cum nu găsești în nici un supermarket, nici să dai cu tunu'. Căutați-i în fiecare zi și cumpărați de la ei: au nevoie de voi, în aceeași măsură în care aveți voi nevoie de ei.


Daca nu v-a spus-o nimeni, încă, iată!, v-o spun eu: imunitatea se cumpără, cu fiecare fruct parfumat și legumă proaspătă, de la tarabele românești, la prețuri mai mult decît decente. Asta daca îți pasă de tine și de comunitatea ta. Daca nu, liber in hipermarket, la produse de import iradiate, ce au valoarea nutritivă a unei crete și a unui burete. Fiecare e ceea ce gîndește, simte și mănîncă! Hai, sănătate!” a scris Olivia Steer pe Facebook-ul său.

Olivia Steer, teorie-șoc: 'Nu înțeleg de ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus'

”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2.”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

×
Subiecte în articol: olivia steer imunitate
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close