Antena 3 CNN Life Olivia Steer, un nou mesaj despre vaccinuri

Olivia Steer, un nou mesaj despre vaccinuri

Olivia Steer, un nou mesaj despre vaccinuri
Sursa foto: Foto: Facebook/ Olivia Steer
26 Apr 2017   •   13:21

Olivia Steer, cunoscută pentru poziția sa tranșantă împotriva vaccinurilor, a făcut publică o nouă teorie stupefiantă despre vaccinuri.

Steer citează pe Facebook un fragment dintr-un apel publicat pe blogul luptapentruviatata.wordpress.com în care autorul susține că dacă un copil este vaccinat împotriva rujeolei, spre exemplu, va fi contagios și va răspândi virusul rujeolic chiar dacă acesta este unul atenuat.

"Imunologii învață încă de pe băncile Facultății de Medicină că virusurile atenuate care se găsesc în anumite vaccinuri (de exemplu trivaccinul ROR conține virusuri vii atenuate pentru rujeolă, oreion și rubeolă) își păstrează capacitatea de multiplicare în organismul celor injectați cu ele.
Mai mult chiar, imunologii învață încă din facultate faptul că aceste virusuri vii atenuate care se găsesc în anumite vaccinuri administrate copiilor (de exemplu virusul viu atenuat al rujeolei care se găsește în trivaccinul ROR) se răspândesc în populație.
Așadar, un copil vaccinat împotriva rujeolei răspândește în populație virusurile vii atenuate care i-au fost injectate (acel copil este contagios). Iar cei care sunt contaminați cu aceste virusuri vii transmise de către cei vaccinați trebuie să facă față acestor virusuri."

 

×
Subiecte în articol: olivia steer vaccinare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close