Antena 3 Life Reguli pentru o viață sănătoasă care nu mai sunt valabile

Reguli pentru o viață sănătoasă care nu mai sunt valabile

07 Ian 2019   •   23:24
Reguli pentru o viață sănătoasă care nu mai sunt valabile
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Regulile pentru o viață sănătoasă au un loc adânc săpat în conștiința noastră și au devenit adevăruri universale. Însă o mare parte dintre regulile auzite în copilărie se dovedesc a nu mai fi valabile astăzi!

E bine să dormi 8 ore pe noapte - Un studiu efectuat de American Academy of Sleep Medicine a demonstrat faptul că o persoană nu are nevoie decât de 7 ore de somn pentru ca organismul să funcționeze eficient și să ai energie pentru întreaga zi.

E bine să mănânci un mic dejun bogat - Cantitatea și conținutul micului dejun ar trebui să fie întotdeauna ajustate la cerințele fiecărui organism în parte. 

E bine să faci jogging dimineața - Joggingul este la fel de benefic, indiferent dacă îl practici dimineața sau seara, așa că, dacă nu ai timp și chef să alergi dimineața, nu o face. 

E bine să mănânci la ore fixe - Nu trebuie să mănânci dacă nu ți-e foame! Regula este să mănânci atunci când îți este foame, porivit exquis.ro.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close