Antena 3 CNN Life Și-a ucis din greșeală copiii în timp ce le gătea micul-dejun. Și tu faci zilnic aceeași imprudență

Și-a ucis din greșeală copiii în timp ce le gătea micul-dejun. Și tu faci zilnic aceeași imprudență

Și-a ucis din greșeală copiii în timp ce le gătea micul-dejun. Și tu faci zilnic aceeași imprudență
Sursa foto: foto: Pixabay.com
29 Iun 2017   •   08:27

Josefina, o mexicancă mamă a doi copii, s-a trezit de dimineaţă şi a mers la piaţă să cumpere alimente pentru micul dejun. A pregătit pentru Augustin (8 ani) şi Maria (6 ani) tortilla cu ouă şi şuncă şi suc proaspăt de portocale, scrie girly.ro.

Când cei mici s-au trezit, i-a trimis la baie să se spele pe mâini. Cât timp copiii erau la baie, Josefina a primit mai multe mesaje de la soţul ei şi, chiar dacă prepara micul dejun, le-a răspuns. Toţi au mâncat şi Augustin şi Maria au mers la şcoală.

Două ore mai târziu, mămică a primit o veste şocantă: copiii erau în drum spre spital, unde a aflat că nu aveau prea multe şanse de supravieţuire. Medicii nu le puteau controla febra din cauza unei bacterii pe nume Salmonella.

După câteva teste, medicii au stabilit că bacteria se află în micul dejun pe care îl preparase şi ajunsese în mâncare chiar de pe telefonul femeii.

Telefoanele noastre sunt pline de bacterii care pot ajunge pe mâncare şi pot avea consecinţe fatale.

Din păcate, micuţii au murit în aceeaşi zi iar Josefina foloseşte experienţa prin care a trecut pentru a-i avertiza şi pe alţii să nu folosească telefonul în timpul mesei.

×
Subiecte în articol: salmonella
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close