Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă A făcut gargară în fiecare dimineață și acum are un zâmbet perfect! Vezi care este ingredientul secret

A făcut gargară în fiecare dimineață și acum are un zâmbet perfect! Vezi care este ingredientul secret

A făcut gargară în fiecare dimineață și acum are un zâmbet perfect! Vezi care este ingredientul secret
Sursa foto: Foto: Pixabay
23 Iul 2016   •   10:50

Petele dentare sunt o adevărată problemă pentru persoanele care își doresc o dantură perfectă, iar cafeaua, ceaiul și sucurile acidulate nu fac decât să contribuie la această problemă. Din fericire, există o soluție extrem de ieftină pentru a-ți albi dinții, iar secretul se află chiar la tine în bucătărie, scrie spynews.ro.

Oțetul de mere este un produs secundar obținut în urma fermentației merelor. Acesta conține pectine, enzime sănătoase și minerale esențiale, iar dacă îl folosești zilnic, scapi de petele dentare, distruge bacteriile, înălbește dinții și împrospătează și respirația.

Tot ce ai de făcut este să adaugi o jumătate de linguriță de oțet de mere la o cană cu apă, să amesteci bine și să faci zilnic gargară cu această soluție. Trebuie să ai mari grijă și să nu folosești oțetul în stare nediluată, iar după gargară se recomandă să te speli pe dinți cade obicei. Pentru a nu afecta smalțul dentar, nu se recomandă mai mult de două gargare pe zi, informează secretele.com.

×
Subiecte în articol: stomatolog
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close