Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum sa arati impecabil, prin dieta. Alimentele miraculoase si efectele lor

Cum sa arati impecabil, prin dieta. Alimentele miraculoase si efectele lor

Cum sa arati impecabil, prin dieta. Alimentele miraculoase si efectele lor
Sursa foto: Pixabay
de O.P.    |    29 Apr 2014   •   13:18

Alimentatia organismului este cat se poate de importanta atunci cand dorim sa avem o silueta de invidiat. Nutrientii din unele alimente si dietele echilibrate ajuta la o functionare armonioasa a corpului, ceea ce duce la o stare de bine superioara si tototdata la intinerirea celulelor.

Astfel, potrivit cercetatorilor, exista o serie de alimente care daca sunt introduse in dieta pot fi deosebit de bune pentru aspectul fizic si pentru sanatate. Pentru o piele intinsa, elastica si stralucitoare, este indicat consumul de guave, avand in vedere ca sunt foarte bogate in antioxidanti. Substantele din guave “lupta” cu radicalii liberi, unii dintre cei mai de temut factori in aspectul pielii.

Totodata, guavele sunt foarte bogate in Vitamina C.

Pentru a avea unghii puternice si care nu se crapa, este indicat consumul mare de apa si de proteine. Proteinele ar trebui sa provina din surse vegetale, acest lucru ducand la o stralucire naturalaa unghiilor.

Pentru a avea un par sanatos si stralucitor, este indicat consumul regulat de oua, avand in vedere ca sunt bogate in fier si ca astfel ajuta la prevenirea caderii parului. Mai mult decat atat, continutul de sulf din oua ajuta foarte mult la aspectul matasos al podoabei capilare. Consumul de oua un trebuie insa sa fie exagerat, fiind indicate maxim 5 pe saptamana.

Mai multe secrete, pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: dieta frumusete sănătate
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close