Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Un tătic de 41 de ani a decis să slăbească. După doar 10 săptămâni toată lumea a rămas uluită - FOTO

Un tătic de 41 de ani a decis să slăbească. După doar 10 săptămâni toată lumea a rămas uluită - FOTO

Un tătic de 41 de ani a decis să slăbească. După doar 10 săptămâni toată lumea a rămas uluită - FOTO
Sursa foto: foto: embodyfitness.co.uk
02 Feb 2016   •   20:42

Un barbat de 41 de ani din Londra a reusit in doar zece saptamani sa se transforme spectaculos: de la un corp nu foarte atletic, acesta a ajuns sa aiba un abdomen perfect, cu "patratele".

Dave Anderson, un tatic din Marea Britanie, a decis sa isi suprinda familia si sa slabeasca. In doar zece saptamani, a obtinut rezultate remarcabile, pe care altii le obtin in luni de atrenamente la sala, potivit stirileprotv.ro.

Din dorinta de a-si tonifia musculatura, Dave a inceput sa faca sport, dupa ce problemele personale si noul job l-au suprasolicitat, iar acesta a inceput sa se ingrase.

Timp de zece saptamani, acesta si-a schimbat stilul de viata complet: a facut cate cinci antrenamente pe zi, la sala, si a consumat si cate sase mese pe zi, dar conform programului de fitness la care a apelat. Datorita regimului strict pe care l-a dus, barbatul a reusit si sa miscoreze nivelul de grasime din corp de la 21,5% la 8.3%, conform Daily Mail.

Problemele de greutate au aparut dupa ce Dave a primit un nou job, foarte solicitant, iar tatal sau s-a imbolnavit si a inceput batalia cu o boala incurabila. "Simteam nevoie de putina ordine in viata mea, asa ca m-am inscris la un program de fitness, iar in zece saptamani am obtinut ceea ce mi-am dorit" a declarat acesta pentru Daily Mail.

Acesta a renuntat la grasimi, a consumat doar carne de pui sau curcan, legume sau orez, in timp ce inainte consuma cu regularitate fripturi, sendvisuri si alte alimente care ingrasau.


sursa: embodyfitness.co.uk

 
From dad bod to fitness god in just TEN WEEKS (and he still ate six meals a day)

Posted by Daily Mail on Tuesday, February 2, 2016

×
Subiecte în articol: barbat abdomen
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close