Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase, primul interviu din închisoare. Fostul premier a "tradus" mesajul privind RETRAGEREA lui Ponta

Adrian Năstase, primul interviu din închisoare. Fostul premier a "tradus" mesajul privind RETRAGEREA lui Ponta

Adrian Năstase, primul interviu din închisoare. Fostul premier a "tradus" mesajul privind RETRAGEREA lui Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Apr 2014   •   09:38
Fostul premier Adrian Năstase a comentat mesajul prim-ministrului Victor Ponta, privind o posibilă retragere a sa din politică, spunând că şeful Guvernului ar putea să fie împins să candideze la prezidenţiale, însă în acea postare "nu transmite ceva definitiv".
 
”S-ar putea să ne anunţe că va candida la prezedenţialele după alegerile europarlamentare. Nu cred că doreşte să fie candidat. E posibil să fie împins de la spate de către colegi să candideze”, a transmis, din închisoare, fostul premier Adrian Năstase, într-un interviu difuzat sâmbătă, la emisiunea Q&A, la Antena 3.
 
Năstase a mai spus că anunţul lui Ponta de a se retrage din viaţa politică  este neclar, întrucât pune întrebări, nu oferă răspunsuri.
 
”După părerea mea, postarea nu oferă răspunsuri, ci pune întrebări. În primul rând, pentru colegi. (...) Vorbeşte despre proiectul în care e angrenat încă de când l-am invitat să se alăture echipei mele. Nu cred că transmite ceva definitiv, ci, mai degrabă, defineşte mize şi ţeluri”, a apreciat Năstase, la Antena 3.

 
Mesaj controversat al premierului Victor Ponta, vineri, pe pagina sa oficială de Facebook. Într-o postare apărută pe contul său de socializare, Ponta dă de înţeles că ar vrea să se retragă din politică în noiembrie, după alegerile prezidenţiale. Întrebat despre postare, premierul a refuzat să comenteze informaţia.

"În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea", scrie, vineri, pe contul oficial de Facebook al premierului Victor Ponta.
 
Potrivit unor analişti, mesajul privind "retragerea" sa din politică ar putea fi o altă eroare a echipei de comunicare a premierului, însă politicienii vorbesc despre o posibila retragere... spre Cotroceni.

Citiţi şi 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close