Antena 3 CNN Politică Se RETRAGE sau nu Ponta din politică? Dragnea lămureşte MISTERUL

Se RETRAGE sau nu Ponta din politică? Dragnea lămureşte MISTERUL

Se RETRAGE sau nu Ponta din politică? Dragnea lămureşte MISTERUL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Apr 2014   •   11:10
Premierul Victor Ponta nu se retrage din politică, aşa cum a dat de înţeles într-un mesaj postat pe Facebook, a spus, sâmbătă, vicepremierul Liviu Dragnea.
 
"În ceea ce priveşte comentariile greşite făcute de unele instituţii de presă, nu se retrage din politică (Victor Ponta - n.r.)", a spus, sâmbătă, Liviu Dragnea.
 
"Se retrage din disputa politică şi poate se gândeşte să se retragă la Cotroceni", a adăugat Dragnea.

Liviu Dragnea se află, sâmbătă, la Poiana Braşov, unde se întâlneşte cu preşedinţii de organizaţii judeţene PSD şi cu coordonatorii de campanie.
 
Mesaj controversat al premierului Victor Ponta, vineri, pe pagina sa oficială de Facebook. Într-o postare apărută pe contul său de socializare, Ponta dă de înţeles că ar vrea să se retragă din politică în noiembrie, după alegerile prezidenţiale. Întrebat despre postare, premierul a refuzat să comenteze informaţia.

"În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea", scrie, vineri, pe contul oficial de Facebook al premierului Victor Ponta.
 
Potrivit unor analişti, mesajul privind "retragerea" sa din politică ar putea fi o altă eroare a echipei de comunicare a premierului, însă politicienii vorbesc despre o posibila retragere... spre Cotroceni.
 
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea retragere
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close