Antena 3 CNN Politică Armistiţiu în Alianţa vrajbei

Armistiţiu în Alianţa vrajbei

Armistiţiu în Alianţa vrajbei
05 Feb 2007   •   20:57

O nouă întâlnire pentru salvarea Alianţei. Democraţii au fost la Palatul Victoria pentru discuţii cu partenerii de guvernare liberali, dar şi pentru un inventar al problemelor din Alianţă. Sunt discuţii de seară, după o zi în care s-au lansat ultimatumuri. Democraţii îi suspectează pe liberali că vor să bată palma cu PSD pentru un viitor guvern. În acest context, liderii PD le cer colegilor de Alianţă să explice ce relaţii de colaborare au cu social-democraţii, pentru că tensiunile din Alianţă nu sunt generate de preşedintele Traian Băsescu, ci tocmai de relaţia dintre PNL şi PSD.

La ieşirea de la discuţii, Crin Antonescu a negat ferm orice încercare de tatonare a Partidului Social Democrat. ?Nu există înţelegeri cu PSD?, a declarat Antonescu, subliniind că discuţiile s-au purtat ?în contextul în care deteriorarea relaţiilor dintre noi deschid posibilităţi care nu plac nimănui?.

Adriean Videanu a anunţat că una dintre hotărârile din această seară a fost aceea de a reveni la ?sentimente mai bune?. PD şi PNL trebuie să se întâlnească în CNC-ul Alianţei şi, cel mai important, să încerce să aibă poziţii comune, a subliniat Videanu. Pe de altă parte, Crin Antonescu a recunoscut că nu poate fi vorba despre o împăcare: ?Nu putem vorbi despre marea împăcare, ci de faptul că merită să încercăm să relansăm această Alianţă?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close