Antena 3 CNN Politică "Asumarea răspunderii pe noul Cod Fiscal ar fi o bătaie de joc". Ce vor să facă liberalii

"Asumarea răspunderii pe noul Cod Fiscal ar fi o bătaie de joc". Ce vor să facă liberalii

"Asumarea răspunderii pe noul Cod Fiscal ar fi o bătaie de joc". Ce vor să facă liberalii
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iul 2015   •   18:59

Liberalii critică intenţia premierului Victor Ponta de a aplica măsurile din noul cod penal prin asumarea răspunderii de către Guvern. Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, consideră că acest lucru ar fi o bătaie de joc la adresa românilor. 

 
În replică, senatorul Gabriela Firea spune că în tot acest scandal liberalii au un comportament dual, în condiţiile în care până nu demult, au promovat ca fiind o măsură bună reducerea fiscalităţii. 
 
Liberalii au transmis că Opoziţia nu acceptă sub nicio formă varianta asumării răspunderii de către Guvern a noului Cod Fiscal, pe care o consideră o bătaie de joc la adresa românilor.  
 
În replică, senatorul PSD, Gabriela Firea, critică poziţia PNL şi aminteşte faptul că reducerea fiscalităţii a fost una dintre măsurile pe care liberalii şi-au asumat-o în programul de guvernare. 
 
PSD cere organizarea unei sesiuni parlamentare extraordionare în care să aibă loc discuţii pe noul cod Fiscal. Alina Gorgiu este convinsă însă că social democaţii nu se vor mobiliza pentru a veni la dezbateri. 
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close