Antena 3 CNN Politică ?Avem un preşedinte de mai mare ruşinea!?

?Avem un preşedinte de mai mare ruşinea!?

?Avem un preşedinte de mai mare ruşinea!?
22 Feb 2007   •   13:51

Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, l-a atacat din nou pe şeful statului. Voiculescu spune că este inadmisibil ca preşedeintele ?jucător? Băsescu să fi ştiut de practica valizelor cu bani şi să nu fi acţionat în niciun fel. PC se întreabă de ce nu a fost dispusă nicio arestare în acest caz din moment ce şeful statului cunoştea aceste practici ilegale.

Pe de altă parte, indiferent de decizia Curţii Constituţionale, PC cere în continuare demiterea ministrului Justiţiei. Conservatorii aşteaptă ca premierul Tăriceanu să vină în parlament cu un Guvern restructurat. Acesta va primi votul aleşilor din partea PC dacă nu are în componenţă miniştri PD. În plus, Dan Voiculescu a menţionat că PC va susţine moţiunile PSD împotriva miniştrilor PD din actualul Guvern, începând cu cea referitoare la Mihail Hărdău.

Conservatorii au anunţat constituirea unei comisii parlamentare de anchetă care va analiza folosirea fondurilor de 2% din privatizare pentru construirea de locuinţe. Demersul conservatorilor i-a adus pe unii miniştri în faţa comisiei de abuzuri din Parlament, pentru a explica ce s-a făcut cu banii din acest fond.

Potrivit reprezentanţilor PC, 2% din privatizările din 2001 până în prezent reprezintă 8 milioane de dolari, 60 de milioane de euro şi 80 de milioane de lei. Suma neutilizată se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro, bani de care ar putea beneficia 25.000 de pensionari.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close