Antena 3 CNN Politică Băsescu: Am zis că dau o fugă până la Ungheni, beau o bere şi plec mai departe

Băsescu: Am zis că dau o fugă până la Ungheni, beau o bere şi plec mai departe

Băsescu: Am zis că dau o fugă până la Ungheni, beau o bere şi plec mai departe
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Iul 2013   •   10:11
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă seară, că a ales să vină la Ungheni, în judeţul Argeş, după ce a consultat invitaţiile din apropierea Bucureştiului şi şi-a spus: "Dau o fugă până la Ungheni, beau o bere şi plec mai departe", conform Mediafax.
"Eu eram în Bucureşti, mi-am terminat treaba acum o oră şi jumătate, două ore şi am zis: "Unde să beau o bere?". M-am uitat pe invitaţiile din apropierea Bucureştiului şi era Ungheni. Şi atunci am zis: "Dau o fugă până la Ungheni, beau o bere şi plec mai departe. Vă doresc la toţi sănătate şi astăzi să va distraţi!" a declarat Traian Băsescu în aplauzele asistenţei.
Ulterior, preşedintele a primit cheia localităţii argeşene Ungheni de la primarul comunei Iulian Miu şi o icoană pentru soţia sa Maria Băsescu, din partea unei doamne din localitate.
"Doamnă, va mulţumesc mult pentru icoană, o să o transmit soţiei. Ea ştia că astăzi o să ajung la Constanţa, unde se află şi se vede că nu a fost acasă când m-am îmbrăcat, că uite ce cămaşă am putut să iau pe mine. Distracţie plăcută!" a mai spus Traian Băsescu.
Înainte să ajungă la Ungheni, unde s-au sărbătorit Zilele comunei, şeful statului s-a aflat la la Costeşti, tot în judeţul Argeş. La sosirea la Costeşti, preşedintele a mers la Primărie, unde a avut o scurtă întâlnire cu primarul, după care a mers la Târgul de Sfântul Ilie, el refuzând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor pe teme politice sau despre cazul Hayssam.
"Mă simt bine. Este sărbătoare", a spus şeful statului, evitând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.
Băsescu i-a salutat pe cei prezenţi la târg, dând mâna şi stând de vorbă cu mai mulţi localnici. Şeful statului s-a fotografiat cu unii dintre aceştia sau ţinând în braţe copii ai localnicilor.
 

×
Subiecte în articol: presedinte bere sotia Costesti Argeş
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close