Antena 3 CNN Politică Băsescu: MAE nu e un loc unde să începi să înveţi

Băsescu: MAE nu e un loc unde să începi să înveţi

Băsescu: MAE nu e un loc unde să începi să înveţi
22 Feb 2007   •   23:32

Preşedintele Traian Băsescu nu a luat încă o decizie în privinţa nominalizării lui Adrian Cioroianu pentru postul de ministru de Externe. ?Reflectez încă?, a spus şeful statului, ?pentru că plec de la premisa că la mijloc de mandat într-un exerciţiu guvernamental sau prezidenţial nu poţi să începi să înveţi tocmai de la Ministerul de Externe?, cu referire la lispa de experienţă a lui Cioroianu într-o demnitate publică.

Prim-ministrul Călin Popescu-Tăriceanu a trimis luni preşedintelui Traian Băsescu decretul de numire a lui Adrian Cioroianu în funcţia de ministru al Afacerilor Externe, propunere extrem de controversată însă. La numai câteva zile de la înaintarea decretului, a apărut zvonul că Băsescu ar fi împotriva numirii lui Cioroianu în această funcţie.

Senatorul liberal a refuzat să comenteze pe această temă, însă a urmat conferinţa de marţi a PSD, în care liderul social-democrat Mircea Geoană a declarat că premierul Tăriceanu l-a informat telefonic despre un refuz categoric din partea preşedintelui cu privire la numirea lui Cioroianu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close