Antena 3 CNN Politică Băsescu nu îşi va cere scuze în Parlament

Băsescu nu îşi va cere scuze în Parlament

Băsescu nu îşi va cere scuze în Parlament
12 Feb 2007   •   09:08

?Dacă v-am greşit cu ceva, eu vă iert!? Aceasta este formula pe care Norica Nicolai se aşteaptă să o audă de la preşedintele Traian Băsescu marţi, când va veni în faţa celor două Camere. Senatorul liberal a declarat la emisiunea Zig Zag că e foarte posibil ca Traian Băsescu să atace din nou atât Legislativul, cât şi Guvernul. Preşedintele Traian Băsescu s-a autoinvitat în Parlament pentru marţi, la ora 14, 30. Stabilirea orei nu este, însă, prevăzută în Regulamentul Legislativului. Senatorul liberal ia în calcul posibilitatea ca parlamentarii să aibă altă variantă. ?Regulamentul prevede doar data, nu şi ora. Camerele îi pot transmite preşedintelui că e aşteptat la o oră rezonabilă, ori de dimineaţă, ori mai după-amiază. Pentru mine nu e noutate că ne-a fixat şi ora. Mă mir că nu ne-a fixat şi locurile pe scaune?, spune Nicolai.

Aceasta nu crede că şeful statului îşi va cere scuze în Parlament pentru afirmaţiile făcute la bilanţul DNA. ?Probabil că va veni şi va explica de ce Parlamentul e ticăloşit, de ce Guvernul nu e bun de nimic şi cu mai multe bileţele de care a uitat şi de care şi-a amintit doamna Udrea. Toată lumea se aşteaptă să vină cu o formulă de conciliere cu Parlamentul. Formula este ?dacă v-am greşit cu ceva, eu vă iert!?

În legătură cu moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei, Norica Nicolai spune că va vota împotrivă, pentru stabilitate, dar cu preţul unui compromis. ?Este pentru prima data în viaţa mea când fac un compromis. Un om care se duce cu pâra la Bruxelles împotriva propriei ţări... pentru mine Monica Macovei nu există, ca om?.

Cât despre soarta alianţei PD - PNL, Nicolai spune că aceasta va fi decisă după alegerile pentru Parlamentul European. ?Daca nu ne trezim, primim o palmă în ultmiul moment. PD e partidul preşedintelui şi merge pe principiul eu v-am făcut, eu vă omor?.

Antena 3

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close