Antena 3 CNN Politică Băsescu s-a ţinut de glume la ceremonia de învestire. "Mai e vreun pedelist în sală? Că văd o doamnă în portocaliu acolo"

Băsescu s-a ţinut de glume la ceremonia de învestire. "Mai e vreun pedelist în sală? Că văd o doamnă în portocaliu acolo"

Băsescu s-a ţinut de glume la ceremonia de învestire. "Mai e vreun pedelist în sală? Că văd o doamnă în portocaliu acolo"
de O.P.    |    08 Mai 2012   •   05:40
La finalul ceremoniei de depunere a jurământului, preşedintele s-a ţinut de şotii cu premierul Victor Ponta. Băsescu a remarcat prezenţa în sală a unei doamne îmbrăcate în portocaliu.

Nu a ratat momentul pentru a face o glumă şi s-a întrebat dacă nu cumva aceasta face parte din PDL. Doar că doamna respectică era chiar... soţia lui Victor Ponta, Daciana Sârbu.

"Mai e vreun pedelist în sală? Că vad o doamna in portocaliu acolo...."

Vă reamintim că primul-ministru Victor Ponta şi membrii Cabinetului său au depus jurământul, la Palatul Cotroceni. Preşedintele Băsescu a semnat decretul pentru numirea Guvernului.

La ceremonie au asistat lideri şi parlamentari USL, inclusiv liderul liberal Crin Antonescu, preşedinţii Camerelor Parlamentului, judecătorii Curţii Constituţionale, dar şi mama şi soţia premierului Victor Ponta, informează Mediafax.






×
Subiecte în articol: Victor Ponta Daciana Sarbu pdl
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close