Antena 3 CNN Politică ?Băsescu să afle că există o Constituţie?

?Băsescu să afle că există o Constituţie?

?Băsescu să afle că există o Constituţie?
15 Mar 2007   •   14:38

Premierul spune că nu îşi pierde vremea în conflicte cu preşedintele. Întrebat de ziarişti despre disputa cu Traian Băsescu, primul ministru a declarat, la Vaslui, că îl preocupă mai mult problemele oamenilor. Tăriceanu susţine că nu are un conflict personal cu şeful statului, însă a precizat că acesta trebuie să înţeleagă ?că există o Constituţie şi un cadru legislativ pe care trebuie să le respecte?.

?Vreau să îmi dedic cât mai mult din timpul pe care îl am pentru rezolvarea problemelor pe care le au regiunile, judeţele şi cetăţenii?, a subliniat şeful Executivului. El a menţionat că nu doreşte ?să piardă vremea şi să-şi irosească timpul? în dispute publice care creează o atmosferă tensionată, ?de care nu avem nevoie?.

Pe de altă parte, premierul spune că acuzaţiile fostului şef al DGA la adresa ministrului Vasile Blaga, de care a aflat din presă, sunt îngrijorătoare şi le tratează cu prudenţă, urmând să le analizeze şi să ceară Corpului său de Control să verifice cazul, dacă acest lucru se justifică.

Cât despre declaraţiile lui Emil Boc privind scoaterea PD de la guvernare, premierul a refuzat să comenteze. Călin Popescu Tăriceanu a spus că nici nu merită să răspundă la aşa declaraţii. Preşedintele PD, Emil Boc, îl avertiza miercuri că nu va reuşi să-i scoată pe democraţi din Guvern, ministru cu ministru.

Antena3.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close