Antena 3 CNN Politică Becali nu vrea români urâţi pe eurolistele PNG

Becali nu vrea români urâţi pe eurolistele PNG

Becali nu vrea români urâţi pe eurolistele PNG
01 Feb 2007   •   00:02

Preşedintele Partidului Noua Generaţie - Creştin Democrat (PNG-CD), Gigi Becali, este convins că va câştiga alegerile europarlamentare şi spune că va avea un discurs în Parlamentul European în care va vorbi despre renaşterea spirituală a Europei, despre morala creştină şi menţinerea credinţei şi tradiţiilor românilor.
"Va fi cu siguranţă un discurs al meu în Parlamentul European, care, probabil, va impresiona pe 90% dintre parlamentari", a declarat Becali, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a reiterat că va deschide lista candidaţilor PNG-CD pentru Parlamentul European (P.E.), menţionând că toţi candidaţii partidului va trebui să îndeplinească o serie de criterii. "Trebuie să fie oameni morali, competenţi pe domeniile lor de activitate, cunoscători ai unei limbi străine. Vom ţine cont şi de prezenţa fizică, pentru că în PE trebuie să transmitem că poporul român e un popor frumos. Nu e chiar un criteriu, dar vom ţine cont de acest lucru. Dacă e urât, nu-l punem pe liste", a spus, amuzat, Gigi Becali.

El a subliniat că PNG-CD va merge singur în alegerile europarlamentare, pentru că "nu există un partid politic care să se asemene cu PNG din punct de vedere al ideilor, doctrinei şi al moralităţii". Potrivit lui Becali, PNG-CD vrea să obţină zece europarlamentari.

Rompres

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close