Antena 3 CNN Politică Becali pleacă urechea la guru Berlusconi

Becali pleacă urechea la guru Berlusconi

Becali pleacă urechea la guru Berlusconi
22 Feb 2007   •   19:48

Gigi Becali, însoţit de o gaşcă de iluştri necunoscuţi din PNG, a fost în Italia în căutarea sfaturilor înţelepte ale fostului premier din peninsulă, Silvio Berlusconi. Latifundiarul din Pipera a luat masa şi a discutat politică şi fotbal cu patronul echipei AC Milan. Translator lui Becali i-a fost Alexandra Dinu. Preşedintele PNG s-a rugat de Berlusconi să îl sprijine din punct de vedere politic, însă s-a mulţumit până la urmă să câştige câteva puncte la capitolul imagine prin simpla prezenţă în casa lui Berlusconi de la Roma.

Conform ziariştilor de la ?Jurnalul Naţional?, cei doi s-au complimentat cu privire la echipele de fotbal pe care le patronează. Cât despre politică, Becali l-a ascultat cu luare aminte pe italian când vorbea despre criza declanşată de demisia premierului Romano Prodi. Becali nu l-a întrerupt aproape deloc pe Berlusconi şi i-a pus puţine întrebări. La despărţire, Becali nu a ratat şansa unei poze alături de fostul premier.

Silvio Berlusconi are relaţii cu mai mulţi politiceni români. Este cunoscut pentru prietenia cu fostul prim-ministru român Adrian Năstase cu care a mâncat îngheţată şi s-a afişat în impostaze amicale în timpul vizitei pe care acesta din urmă a făcut-o în Italia. Berlusconi l-a complimentat şi pe Traian Băsescu spunându-i că atrage automat simpatia.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close