Antena 3 CNN Politică Becali şi PNG îmbrăţişează doctrina Crucii

Becali şi PNG îmbrăţişează doctrina Crucii

Becali şi PNG îmbrăţişează doctrina Crucii
15 Feb 2007   •   10:52

PNG-CD în frunte cu comandantul Becali şi-a lansat doctrina. Ca la orice partid care se respectă, ideile călăuzitoare ale formaţiunii au fost prezentate de un politolog, Dan Pavel. Acesta este şi vicepreşedintele partidului. Pavel a spus că identitatea formaţiunii este de dreapta, creştină, naţionalistă, europeană şi pragmatică. El a subliniat că strategia PNG-CD vizează renaşterea morală, spirituală şi creştină a naţiunii române şi nu numai pentru că ?Războinicul Luminii? şi-a propus să poarte în Europa ?mesajul de reunificare creştină şi va adera la familia partidelor popular-europene. PNG-CD va face din religia creştină prima instituţie politică a democraţiei?, a spus Dan Pavel. PNG doreşte reunirea creştinismului oriental cu cel occidental.

Gigi Becali spune că Dumnezeu l-a inspirat când şi-a ales sloganul partidului ?În slujba crucii şi a neamului românesc?. ?E un slogan pentru care m-am rugat la Dumnezeu să mă inspire, să-mi de un slogan. Dumnezeu mi l-a dat şi de câte ori îl pronunţ mă impresionează, mă furnică?, a spus Gigi Becali.

Broşura doctrinară se încheie prin cele zece porunci, considerate baza unui comportament care va reînvia România pe plan spiritual şi moral. Becali este convins că PNG-CD va câştiga alegerile din 2008 şi pentru asta nu va fi nevoie să facă vreo alianţă cu un alt partid.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close