Antena 3 CNN Politică Blaga: Tăriceanu nu mi-a cerut demisia

Blaga: Tăriceanu nu mi-a cerut demisia

Blaga: Tăriceanu nu mi-a cerut demisia
19 Mar 2007   •   17:47

Democratul Vasile Blaga nu renunţă la ministerul Administraţiei şi Internelor. Blaga susţine că premierul nu i-a cerut demisia şi că informaţiile care au circulat în presă pe această temă sunt minciuni. Şi Partidul Democrat a trimis marţi un comunicat pentru a dezminţi zvonurile privind demisia lui Blaga. Democraţii spun că premierul Tăriceanu nu avea cum să-i ceară demisia luni seară, la şedinţa de conducere a Alianţei, pentru că Vasile Blaga şi primul ministru nici măcar nu s-au întâlnit.

"Informaţia conform căreia premierul Tăriceanu l-ar fi întrebat, potrivit surselor menţionate, pe ministrul Blaga ce caută acolo (la şedinţa Alianţei D.A. de luni seara de la Palatul Victoria -n.red.) şi i-ar fi solicitat să-i prezinte demisia scrisă, urmând părăsirea imediată de către Vasile Blaga a şedinţei Alianţei nu are nicio bază reală", scrie în comunicatul PD.

"Precizăm, de asemenea, că în cadrul şedinţei Alianţei nu ar fi fost posibilă o abordare de genul celei descrise de ştirea Rompres întrucât CNC al ADA este un for exclusiv politic, în care relaţia co-preşedinte - Călin Popescu Tăriceanu şi secretar general - Vasile Blaga nu este una de subordonare ministerială", se spune în documentul amintit.

Potrivit unor surse liberale, premierul Călin Popescu-Tăriceanu l-ar fi întrebat, luni seara, pe ministrul Blaga ce caută la şedinţa CNC şi i-ar fi solicitat să-i prezinte demisia scrisă. Ca urmare, susţin sursele citate, Vasile Blaga a părăsit imediat şedinţa Alianţei, cu mult înaintea celorlalţi lideri ai PD, Emil Boc, Adriean Videanu şi Radu Berceanu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close