Antena 3 CNN Politică Boc: Premierul este "un uzurpator de putere"

Boc: Premierul este "un uzurpator de putere"

Boc: Premierul este "un uzurpator de putere"
03 Apr 2007   •   23:15
UPDATE: Liderul PD, Emil Boc, a lansat noi atacuri la adresa premierului la Cluj. După ce luni l-a numit impostor, Boc îl acuză acum pe Călin Popescu Tăriceanu că este "un uzurpator de putere". Liderul PD a declarat că premierul Tăriceanu poate fi asimilat în sens politic unui uzurpator de putere, pentru că deţine ceea ce nu merită şi ceea ce nu a câştigat pe merit din punct de vedere politic.

În opinia lui Boc, cetăţenii au mandatat Alianţa D.A. să guverneze între 2004 - 2008, şi nu doar PNL. Tăriceanu a sfidat principiile democraţiei şi dorinţa electoratului, prin cooptarea PSD la guvernare, mai spune Boc. Preşedintele PD a mai spus că democraţii preferă să meargă în opoziţie, decât să facă echipă cu PSD, aşa cum au decis liberalii.

Democraţii se pregătesc să atace pe toate planurile noul guvern şi chiar vor să conteste mandatul premierului Tăriceanu la Curtea Constituţională. Cel puţin aşa susţin surse din PD, citate de ?Cotidianul?. Potrivit acestor surse, democraţii vor depune contestaţia imediat după ce instanţa de judecată va decide că Alianţa Dreptate şi Adevăr nu mai există.

Emil Boc spunea luni că premierul Călin Popescu Tăriceanu este un impostor. PD susţine că, dacă Alianţa D.A. este desfiinţată, dispare formaţiunea care l-a desemnat pe Tăriceanu şef al Guvernului.

Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close