Antena 3 CNN Politică Campioana Gabi Szabo intră în politică: Îmi place ceea ce fac, o fac la fel ca pe pistă

Campioana Gabi Szabo intră în politică: Îmi place ceea ce fac, o fac la fel ca pe pistă

Campioana Gabi Szabo intră în politică: Îmi place ceea ce fac, o fac la fel ca pe pistă
de S.T.    |    17 Mai 2014   •   21:29

Nu m-am aşteptat ca la 38 de ani să fiu numită ministrul Tineretului şi Sportului, o funcţie de o foarte mare responsabilitate, a spus Gabriela Szabo, sâmbătă, la Antena 3.

"În viaţă se schimbă lucrurile şi nu ştii câteodată de ce. Aşa cum îmi place mie să spun, destinul lucrează pentru noi. Trebuie să acceptăm că destinul ne alege pe noi. S-a întâmplat totul neprevăzut. Nu m-am aşteptat sa fiu numită ministru la 38 de ani(...). Îmi place ceea ce fac, o fac la fel ca pe pistă, cu foarte mare drag, şi sper ca în timp să se vadă rezultatele".


Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, va candida din partea PSD pentru colegiul 4 din Ilfov, la alegerile parţiale din 25 mai. Fosta campioană speră că va putea face la fel multe lucruri bune pentru Ilfov, cum a făcut şi pe pista de alergare.

Întrebată cum a ajuns în cursa pentru un loc de deputat, Gabriela Szabo a spus că şi pentru ea a fost o mare surpriză.

"Trebuie să recunosc că şi pentru mine a fost o mare surpriză. Eram în birou cu ai mei colegi şi am primit un sms şi am zis: wow!. După care am primit un telefon. Gabriela Firea a încercat să mă convingă să intru în această cursă pentru europarlamentare. Nu a fost o decizie uşoară şi nu am luat o decizie foarte repede. Am stat şi m-am gândit", a spus Gabriela Szabo, sâmbătă, la "Q&A cu Alessandra Stoicescu".

"Până acum, lumea mă privea doar ca pe o fostă atletă, dar puţini ştiu că am lucrat şi în administraţie timp de foarte mulţi ani", a mai spus fosta campioană.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Q&A cu Alessandra Stoicescu"


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close