Antena 3 CNN Politică Ce nu a îndrăznit Victor Ponta să facă și a făcut Klaus Iohannis

Ce nu a îndrăznit Victor Ponta să facă și a făcut Klaus Iohannis

Ce nu a îndrăznit Victor Ponta să facă și a făcut Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Dec 2015   •   11:33

Victor Ponta nu a "îndrăznit" să propună vreun jurnalist considerat aproape de el pentru o funcție de ambasador, spre deosebire de Klaus Iohannis, care a făcut asta, a scris Victor Ciutacu pe blogul personal, potrivit dcnews.ro.

"Jurnalistul Luca Niculescu, redactor sef al RFI si realizator de emisiune la Digi 24, va fi noul ambasador al Romaniei la Paris. Propunerea apartine lui Klaus Iohannis, cel care, de altfel, a si decorat, de 1 Decembrie, postul de radio condus redactional de Luca Niculescu.

Ziaristul nominalizat, specializat in politica externa, este unul dintre putinii carora presedintele Romaniei le-a acordat interviuri si, dupa Emil Hurezeanu, apropiat al lui Klaus Iohannis si autor si el al unor convorbiri televizate cu seful statului tot la Digi 24, numit ambasador in Germania, devine al doilea reprezentant diplomatic de rang inalt al breslei. Digi 24 este un post tv de stiri parte a unui trust de presa care i-a fost favorabil lui Klaus Iohannis in duelul electoral cu Victor Ponta si care a sponsorizat intalnirea presedintelui cu romanii din Spania (...)".
Continuarea pe ciutacu.ro.

Jurnalistul Luca Niculescu, redactor-şef al RFI România va reprezenta interesele diplomatice ale României la Paris, decretul de numire a sa în postul de ambasador al României în Franţa urmând să fie semnat săptămâna viitoare de către preşedintele Klaus Iohannis.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close