Antena 3 CNN Politică Chef erotic la Partidul România Mare

Chef erotic la Partidul România Mare

Chef erotic la Partidul România Mare
05 Feb 2007   •   21:35

Scandal de proporţii în organizaţia PRM Argeş. Lideri marcanţi ai partidului au fost surprinşi la o petrecere, îmbrăcaţi în femei şi mimând relaţii homosexuale. Când a auzit de grozăvie, Corneliu Vadim Tudor a luat foc şi a spus că îi dă pe toţi afară.

Muzică, băutură şi câteva sute de kilomteri depărtare de casă. A fost suficient pentru ca mai mulţi oameni sus-puşi să se dea în stambă. Peremiştii au făcut cheful anul trecut, în staţiunea Straja din Hunedoara. Au fost fotografiaţi însă, iar pozele, trimise zilele trecute săptămânalului piteştean ?Impact în Argeş?. Jurnaliştii, şocaţi de imagini, spun că protagoniştii ar trebui să îşi prezinte demisiile.

Preşedintele PRM Argeş, deputatul Ion Mânzână, apare şi el în fotografii şi recunoaşte că ştia de existenţa lor. În schimb, prim-vicepreşedintele filialei judeţene a partidului condus de Corneliu Vadim Tudor este şocat şi spune că protagonioştii show-lui erotic trebuie să plătească.

Conducerea PRM Argeş crede că fotografiile au fost trimise săptămânalului piteştean de un fost membru al partidului, consilierul local Ion Neguş, exclus din partid săptămâna trecută. Neguş nu a putut fi contactat pentru comentarii.

Observator

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close