Antena 3 CNN Politică Cine este Alexandru Petrescu, propus de PSD pentru a conduce Ministerul Comunicaţiilor

Cine este Alexandru Petrescu, propus de PSD pentru a conduce Ministerul Comunicaţiilor

Cine este Alexandru Petrescu, propus de PSD pentru a conduce Ministerul Comunicaţiilor
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    19 Noi 2018   •   19:04

Alexandru Petrescu a fost propus pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor, în locul lui Bogdan Cojocaru.

El a mai deţinut funcţiile de ministru al Economiei, dar şi de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Alexandru Petrescu, ministrul propus pentru Comunicaţii, a fost directorul general al Poştei Române, membru al Consiliului de Administraţie al Poştei Române şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al SN CFR Călători SA.

Potrivit datelor publicate în CV, Alexandru Petrescu a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al SN CFR Călători SA – selectat de PricewaterhouseCoopers prin Programul de recrutare management privat, membru al Consiliului de Administraţie al CN „Poşta Română” SA şi membru al Consiliului de Administraţie al „Poşta Română Broker de Asigurare”. Mai mult, Petrescu a fost preşedinte al Comisiei pentru Pregătirea şi Monitorizarea Procesului de Privatizare a CN „Poşta Română SA”.

Printre funcţiile ocupate de ministrul propus pentru Comunicaţii s-a numărat cea de Director General şi membru al Consiliului de Administraţie al CN Poşta Română SA, în 2014. Tot în 2014 a fost ales membru al Asociaţiei Române de Bună Administrare (ARBA).

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ninge în București, din această săptămână. Prognoza specială ANM
x close