Antena 3 CNN Politică Comisarul european Corina Crețu, după ce a fost jignită la ASE: A fost un șoc pentru mine. Ce mă miră e că vine de la un tânăr

Comisarul european Corina Crețu, după ce a fost jignită la ASE: A fost un șoc pentru mine. Ce mă miră e că vine de la un tânăr

Comisarul european Corina Crețu, după ce a fost jignită la ASE: A fost un șoc pentru mine. Ce mă miră e că vine de la un tânăr
de M.Z.    |    20 Dec 2017   •   22:47

Comisarul european Corina Crețu s-a arătat șocată de faptul că a fost jignită grav, marți, în timpul unei dezbateri ce a avut loc în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București, cu atât mai mult cu cât ”autorul” este un tânăr.

”A fost un șoc pentru mine, nu e primul dialog cu cetățenii. A fost un eveniment neplăcut, dar îl iau ca pe un incident. Ce mă miră e că vine de la un om tânăr. Mai întâi m-a întrebat despre românii din străinătate, după care o atitudine profund antieuropeană, vorbea de milioane de euro care vin și nu se știe unde merg. I-am explicat că banul european este foarte bine controlat.

Eu călătoresc foarte mult, sunt responsabilă pentru 290 de regiuni, câteodată călătoresc în 2-3 țări pe săptămână, e un moment decisiv înainte de construirea bugetului din 2020”, a spus comisarul european Corina Crețu, miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Comisarul european Corina Crețu a fost jignită grav, marți, în timpul unei dezbateri ce a avut loc în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București.

Corina Crețu a venit acum în țară, să semneze contracte de aproape 300 de milioane de euro pentru România. Sunt bani mulți care vor veni la noi în perioada următoare și vor merge în mai multe domenii.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close