Antena 3 CNN Politică Consilierii locali văd Florida pe bani publici

Consilierii locali văd Florida pe bani publici

Consilierii locali văd Florida pe bani publici
14 Feb 2007   •   11:31

Un lot de consilieri locali din Bucureşti şi nu numai a plecat miercuri dimineaţă spre Florida. Jurnaliştii de la ?Adevărul? susţin că, pentru excursia aleşilor, contribuabilii plătesc peste 40.000 de euro. Pretextul plimbării peste ocean îl constituie o misiune economică, adică domnii consilieri merg să ia lecţii de administraţie. Lista completă a participanţilor include doi consilieri din Braşov, doi din Râmnicu Vâlcea, viceprimarul sectorului 1, Mihai Bâzgan, împreună cu doi consilieri, viceprimarul şi secretarul sectorului 5, plus alţi 12 consilieri de la acelaşi sector.

În Consiliul Local al Sectorului 5 a ieşit mare scandal din cauza excursiei. Alina Gorghiu, consilier al Alianţei, susţine că delegaţia a fost făcută în secret. ?S-a făcut un fel de şedinţă de taină. Mie mi s-a propus să merg, ca să mi se închidă gura probabil. Au mai fost plecaţi în misiune economică şi, când s-au întors consilierii, sunt aproape sigură că nu au prezentat un raport în scris. Au spus doar că s-au întâlnit cu administraţiile publice locale?, a mai spus Gorghiu, citată de ?Adevărul?.

Primarul Marian Vanghelie se dezice de acţiunea consilierilor: ?nu sunt consilierii mei, ci au fost aleşi, eu am candidat independent?.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close