Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu, despre viitorul premier: „Dragnea are nevoie de cineva care să nu-i iasă din cuvânt, acceptabil de către președinte și capabil”

Cristian Tudor Popescu, despre viitorul premier: „Dragnea are nevoie de cineva care să nu-i iasă din cuvânt, acceptabil de către președinte și capabil”

Cristian Tudor Popescu, despre viitorul premier: „Dragnea are nevoie de cineva care să nu-i iasă din cuvânt, acceptabil de către președinte și capabil”
22 Iun 2017   •   08:47

Cristian Tudor Popescu crede că Liviu Dragnea caută un nou premier care să nu iasă din cuvânt, ceea ce face ca varianta Florin Georgescu să pice.

„Guvernul ăsta nu era ruinător de țară, alta expresie a domnului Dragnea. Dar când însuși el spune că nu a fost rău, cum să se justifice logic schimbarea în asemenea condiții a acestui guvern? E vorba de restabilirea autorității discreționare a domnului Dragnea în partid. (…) Nu e deloc și văd că se vehiculează numele lui Florin Georgescu ca posibil candidat. Asta e iar o hârtie de înălțat zmeu. El e un om foarte serios și nu ar accepta să vină într-o asemenea situație. Și doi, Georgescu nu e ceea ce îi trebuie domnului Dragnea. Asta e și problema lui Dragnea, e pus într-o situație teribil de grea. Va trebui să numească pe cineva care nu-i iasă din cuvânt, să fie acceptabil de către președintele Iohannis și să fie și o persoană capabilă”, a declarat analistul la Pro TV.

Cristian Tudor Popescu nu exclude și faptulc că opoziția ar putea să ridice pretenții la guvernare.

„Atrag atenția asupra apariției unui lider în opoziției, el e vechi dar nu a ajuns în față și anume Ludovic Orban. Este un politician experimentat cu un discurs apăsat și este și meseriaș.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea florin georgescu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close