Antena 3 CNN Politică Dan Meran, noul viceprimar general al Capitalei

Dan Meran, noul viceprimar general al Capitalei

Dan Meran, noul viceprimar general al Capitalei
04 Apr 2007   •   15:00
Alianţa DA funcţionează la Bucureşti - Surse oficiale ale municipalităţii au declarat că noul viceprimar al Bucureştiului va fi Dan Meran. Viceprimarul general al Capitalei care îl va înlocui pe Ludovic Orban, în urma preluării portofoliului de ministru al Transporturilor, va fi nominalizat la prima şedinţă de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Dan Meran este reprezentant al PNL în CGMB şi va trebui să primească majoritatea voturilor exprimate de consilierii municipali. O declaraţie de presă a primarului general Adriean Videanu, făcută miercuri, cu ocazia controlului efectuat pe şantierul de lucru la construcţia Pasajului suprateran Basarab, indică faptul că Meran are toate şansele să devină noul viceprimar general, deoarece PD s-a declarat că va susţine pentru acest post nominalizarea liberalilor.

Videanu a mai spus că angajamentul faţă de bucureşteni nu este numai angajamentul său, ci şi al liberalilor şi nu vrea ca Bucureştiul să se transforme într-o zonă de dezbateri inutile.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close